Information och föreningspolicy

Till dig som är förälder

Tack för det stora förtroendet ni ger oss när ni låter oss ta hand om ert barn en stund varje vecka.
För oss ledare är det inspirerande att så många barn och ungdomar tycker det är roligt att vara tillsammans med oss i Equmeniakyrkan.
Målsättningen med vårt arbete är att ge våra medlemmar en stunds lärorik och rolig gemenskap tillsammans med andra, dessutom vill vi berätta för deltagarna om vår kristna tro och vad den betyder för oss.

Equmenia har mottot ”Jesus Kristus är Herre!” , och det är det budskapet vi vill förmedla. Naturligtvis får man vara med i Equmenia oavsett om man har en kristen tro, eller kanske inte funderar över trosfrågor överhuvudtaget.
Som förälder kommer ni att få inbjudningar till olika samlingar, då era barn medverkar på ett eller annat sätt. Vi hoppas också att ska känna er välkomna till gudstjänster och andra samlingar som vi har i vår kyrka.

Har du några frågor om kristen tro eller vårt arbete?

Då kan du vända dig till våra pastorer, Erik Lund eller Jennie Lund.

Tack för att du tog dig tid att läsa detta, känn dig alltid välkommen till Equmeniakyrka i Anderstorp!