Välkommen till Equmenia Anderstorp

 

Det är roligt att just DU vill vara med i Equmenia Anderstorp.

Vi vill att du ska känna dig välkommen och att du ska trivas med oss.

TILL DIG SOM FÖRÄLDER:

Tack för det stora förtroende ni ger oss, när ni låter oss ta hand om ert barn en stund varje vecka.

För oss ledare är det inspirerande att barn och ungdomar tycker det är roligt att vara tillsammans med oss i Equmeniakyrkan Anderstorp.

Målsättningen med vårt arbete är att ge våra medlemmar lärorik och rolig gemenskap tillsammans med andra. Dessutom vill vi berätta för deltagarna om vår kristna tro, och vad den betyder för oss.

Equmenia – har under många år haft mottot ”Jesus Kristus är Herre”, och det är det budskap vi vill förmedla. Naturligtvis får man vara med i Equmenia även om man själv inte har en kristen tro, eller kanske inte funderar över trosfrågor överhuvudtaget.

Som föräldrar kommer ni att få inbjudningar till olika samlingar, då era barn medverkar på ett eller annat sätt. Vi hoppas att också ni ska känna er välkomna till gudstjänster och andra samlingar som vi har i vår kyrka.

LEDARUTBILDNING

Vart tredje år gör våra alla våra ledare utbildningen “Trygga möten” som tagits fram för att förebygga övergrepp och kränkningar. I samband med detta så lämnar även alla ledare in ett utdrag ur polisregistret.

MEDLEMSAVGIFT

Equmenia Anderstorp har precis som de flesta andra föreningar en medlemsavgift. För år 2024 är medlemsavgiften på 250 kr för hela året.

Det viktigt att du på inbetalningen skriver för och efternamn, samt vilken Equmenia – grupp du är med i. Du betalar bara EN medlemsavgift oavsett om du deltar i en eller flera grupper. Som medlem är du försäkrad vid eventuella olyckor under våra aktiviteter.

Medlemsavgiften vill vi helst att du betalar in på Equmenia Anderstorps bankgironummer som är 436-3974. Eller via Swish nr 123 187 25 06.    

Genom att vara medlem:
1. Får du ett försäkringsskydd om något händer dig eller någon annan, din eller andras egendom i samband med utövning av aktivitet.

2. Är du med och stöttar equmenia Anderstorp ekonomiskt.

3. Bidrar du till att equmenia Anderstorp kan köpa in material och utrustning samt erbjuda våra ledare utbildning.

4. Kan du vara med och påverka och utveckla equmenia Anderstorp!

 

TACK för att du vill vara medlem i Equmenia Anderstorp! Vi ses i Equmeniakyrkan!

 

Har du frågor om kristen tro eller vårt arbete? Då kan du vända dig till vår

pastor Erik Lund 076 061 70 38 erik@equmeniakyrkananderstorp.se eller

barn och familjepastor Jennie Lund 070 748 71 71 jennie@equmeniakyrkananderstorp.se

Ordf Maria Stenberg 070 564 34 73 ulm.stenberg@hotmail.com

 

Equmenia Anderstorp finns på:

Facebook: Equmenia Anderstorp

Instagram: equmenia_anderstorp